Uniwersytet Medyczny w Chicago wybiera Ivalua

Oprogramowanie oparte na chmurze wybrane w celu poprawy przejrzystości i kontroli nad zarządzanymi kontraktami w wiodącym systemie medycznym.

University of Chicago Medicine Selects Ivalua

Ivalua, wiodący dostawca rozwiązań zarządzania wydatkami ogłosił dziś, że Uniwersytet Medyczny w Chicago, czołowe centrum opieki medycznej, będzie stosowało rozwiązanie Ivalua w celu zwiększenia wydajności zarządzania realizacją kontraktów z ponad 2500 dostawców.

„Jest to duży krok naprzód dla Uniwersytetu Medycznego w Chicago, a my czekamy na bardziej wydajny sposób zarządzania naszymi kontraktami, by zapewnić naszym pacjentom i społeczności lepszą opiekę”, powiedział Mike Carey, Kierownik ds. Zakupów, Uniwersytetu Medycznego w Chicago.

Ivalua dostarcza zespołom do spraw zakupów i finansów w wiodących organizacjach pakiet oprogramowania opartego na chmurze do zarządzania globalną bazą dostawców, wydatków, kontraktów i podejmowania strategicznych decyzji w odniesieniu do łańcuchów od zakupu do zapłaty. Dla Uniwersytetu Medycznego w Chicago Ivalua dostarczy standardową platformę technologiczną dla wszystkich udziałowców zaangażowanych w proces kontraktowy.

Uniwersytet Medyczny w Chicago będzie wykorzystywać system zarządzania kontraktami Ivalua do:

• zorganizowanej i wydajnej współpracy pomiędzy wewnętrznymi zespołami użytkowników a dostawcami;
  • skonsolidowania zarządzania czynnościami i procesami, co do tej pory było obsługiwane przez wiele oddzielnych aplikacji włącznie z wieloma procesami manualnymi;
  • zwiększenia przejrzystości i dostępności nowych i istniejących kontraktów na jednej, zintegrowanej platformie.

„Opieka zdrowotna jest przemysłem, który ma bardzo specyficzne wymagania i przepisy dotyczące ochrony danych i bezpieczeństwa informacji, a są to obszary, w których Ivalua ma pozycję lidera”, powiedział Dan Amzallag, prezes Ivalua, Inc. „Jesteśmy zaszczyceni, że Uniwersytet Medyczny w Chicago wybrał Ivalua i cieszymy się na współpracę z nim, aby wnieść efektywność światowej klasy świadczeń ośrodka na wyższy poziom.”

O Uniwersytecie Medycznym w Chicago

The University of Chicago Medicine [Uniwersytet Medyczny w Chicago] jest jednym z wiodących krajowych akademickich ośrodków medycznych, znajdującym się w czołówce centrów opieki medycznej od 1927 roku, kiedy to otworzył się dla pacjentów. Dziś UCM prowadzi cztery szpitale i zlokalizowane w centrum kampusu medycznego najnowocześniejsze centrum opieki ambulatoryjnej. Misją UCM jest zapewnienie doskonałej opieki zdrowotnej z należytym współczuciem, pamiętając zawsze o godności i indywidualności każdego pacjenta. Aby zrealizować tę misję, UCM opiera się na umiejętnościach i wiedzy wszystkich, którzy pracują razem na rzecz przyspieszenia innowacyjności medycznej, zaspokojenia potrzeb zdrowotnych społeczności i przekazywania dalej wiedzy osób oddanych opiece.