British Columbia Lottery Corporation wdraża oprogramowanie Ivalua

Montreal, Kanada – 15 kwietnia 2015 r – Ivalua, czołowy międzynarodowy dostawca rozwiązań z zakresu zarządzania wydatkami, ogłosiła dziś, że British Columbia Lottery Corporation (BCLC) wdrożyła oprogramowanie Ivalua jako rozwiązanie do zarządzania umowami, by usprawnić proces zatwierdzania dostawców i poprawić przejrzystość umów.

BCLC to będąca własnością Korony korporacja prowadzająca działalność związaną z loteriami, kasynami i hazardem w Internecie. Co roku współpracuje z ponad 1200 dostawcami, zamawiając towary i usługi niezbędne dla jej potrzeb operacyjnych. Ivalua pomogła jej we wprowadzeniu standaryzacji procesu zarządzania umowami, zapewniając większą efektywność i dostępność wewnętrzną.

BCLC wdrożyła oprogramowanie Ivalua, aby:

• Rozszerzyć możliwości współpracy użytkowników BCLC
  • Zastąpić istniejące aplikacje i zagwarantować spójność danych dostawców z systemem ERP
  • Zarządzać dostępem użytkowników i uprawnieniami z możliwością obsługi wielu poziomów autoryzacji
  • Poprawić przejrzystość zarządzania i realizację umów w ramach jednej, zintegrowanej platformy

„Jesteśmy zaszczyceni, że BCLC wybrała firmę Ivalua i z niecierpliwością oczekujemy na rozpoczęcie współpracy, by przenieść na nowy poziom wydajności jej procesy związane z umowami i dostawcami,” powiedział Daniel Amzallag, Dyrektor zarządzający firmy Ivalua, Inc.

Informacje o British Columbia Lottery Corporation (BCLC)

BCLC to działająca na skalę prowincji należąca do Korony korporacja oferująca odpowiedzialną społecznie rozrywkę opartą o hazard, osiągająca roczne przychody netto powyżej 1 mld dolarów, finansująca programy w skali prowincji i społeczności w Kolumbii Brytyjskiej.